2012. augusztus 25., szombat

Well relax drink
 ( Egy újabb Hell !? )


Mára már divatosabbá váltak az olyan italok, melyek nem energiaitalok, sem üdítők, hanem valami más különlegességük van, mint például a Restart, amit sok helyen "energiaitalként" árulnak, a honlapukon "alkoholsemlegesítő" italként van fent, de semmi extrát nem tud, mivel csak egy vitamin ital.

A Well relax drink, mint ahogy a neve is mutatja, állítólag nyugtató hatású. Ezt alátámasztja pár összetevő, mint a citromfő-, hársfavirág-, kamilla kivonat, és a magnézium. Tartósító szert, és mesterséges színezékeket nem tartalmaz.


Látszólag modern grafikai külseje van, ami valami bio/természetes dologra emlékeztet. Pozitív, megemlítésre méltó dolog, hogy eloxált, zöld színű nyitófület kapott.

Kinyitása előtt megemlíteném, hogy bodza-gránátalma-alma ízű elvileg. Lássuk csak hogy tényleg eltalálták az ízeket, vagy mégsem. Kinyitásakor egyből meglepődtem, mivel sör illata van, ami egy ilyen terméknél  nem valami biztató dolog. Ízre eltalálták a bodza, és a gránátalma ízt, bár mellékízek kísérik amik rosszabbá teszik az italt. Az ital színe rózsaszínes.

Forgalmazza: Hell Energy Magyarország Kft.



íz:
4p
Kinézet:
5p
+Extrák: 

(természetes ital, színezett nyitófül) +1,5p
10,5p

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése