2012. augusztus 2., csütörtök

No Fear
The Dark Knight Rises


A No Fear Magyarországon nem egy elterjedt energiaital, magyar feliratos példány még nincs is belőle! 500ml-es fémdobozba lett töltve, de nem a megszokott mennyiség, hanem 485ml! Azért nem fél liter került bele, mivel a fémdoboz tetején nem nyitófül található, hanem egy visszazárható műanyag tekerhető zárórész ami enyhén belesüllyed a dobozba! A tekerhető rész tetején egy No Fear logós matrica van, jelzéssel hogy merre fele nyílik!


Külsőre limitált grafikával lett ellátva! Matt festékréteget kapott! A jól ismert batman film álarca és logója díszeleg rajta. Természetesen a dobozon az új batman film angol címe is leolvasható a "The Dark Knight Rieses" vagyis a "sötét lovag felemelkedés". Még található egy felírat is a doboz tetején, mely jelzi hogy jegyet lehet nyerni vele New York-ba!


A matrica levétele, és a tekerő elforgatása után egyből érezhető a kellemes tutti-frutti illat mely mindent elárul az italról!Ízre finom, karakteres, tutti-frutti, semmi rossz mellék, és utóízzel!

Koffein minimálisan az átlag alatt van, 30mg / 100ml!

Magyarországon nagyon kevés helyen lehet kapni No Feart! Sőt a bemutatott limitált változatot Magyarországon csak a British Store-ban tudjuk megvásárolni, mivel eredetileg angol termék!

íz:
6p
Kinézet:
8p
+Extrák: 


(Limitált külső, visszazárhatóság)+1,5p




15,5p


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése