2012. augusztus 22., szerda

Buldózer Energy Drink

Buldózer Energy Drink


Nem összekeverendő a Profi Magyarország Zrt.-ben is forgalmazott Buldoser energiaitallal. Bár nagy a hasonlóság, de két teljesen különböző márkáról van szó. Ezt az italt a közismert Buszesz zrt. gyártja.(Buszesz zrt. gyártja többek között a Watt, Fit, Hunter, Dont Stop, Volcaz energiaitalokat is)

Egy szokványos, tutti-frutti ízű, alsó kategóriás, de nem katasztrófális energiaital.Nem túl sok helyen kapható, régebben főleg a Real élelmiszer boltokban volt megvásárolható.


Kevés koffein van benne, mindössze 9,8mg / 100ml. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Ezek után akár Light szót is feltüntethették volna a dobozon.


A 250ml-es doboz letisztul, tűrhető grafikával lett ellátva. A Magyar felírat dominál rajta, de hátulján az összetevők két nyelven is fel vannak tüntetve.


Kinyitása után az átlagosnál kicsit jobban "füstöl".Illata kellemes tutti-frutti. Nincsen túlszínezve, picit halványabb az átlagnál.Az első korty még jó volt, de a többihez már társult egy kimondottan rossz mellékíz, ami elrontja az italt.

150ft-os árát nem éri meg, helyette inkább Jump Int, Mixxed Upot, X-actot érdemesebb venni.



íz:
3p
Kinézet:
4p
+Extrák: 


x


7p

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése