2012. augusztus 30., csütörtök

Monster X-presso Midnite


A Monster kávés változata.Kinézetre vad, mutatós külsőt kapott. Bórdós-barna szín, mely az energiaitalok terén nem megszokott, de ez szép. A karmolás mögött fa mintázatú grafika látható, és a Monster felírat alatt egy Coffee Energy szöveg díszeleg, melyet egy koponya díszít. Kapott egy réz színű fedőt, és egy feketére eloxált négyzetes nyitófület, amit egy szürke Monster logó tesz tökéletessé.

Érdekes, hogy 285ml ital van benne, de 355ml-es a fémdoboza. Ez azért van, mivel állítólag habzik az ital. Taurint, ginsenget, guaranát, és 8 féle vitamint is tartalmaz.

Mivel ez egy szénsavmentes ital, és kávé, ezért gondoltam hogy felrázom kinyitás előtt. Hát ezt rosszul tettem, mivel kinyitása után kb egy méteres körzetben minden tiszta kávé lett. Nem gondoltam volna, hogy egy szénsavmentes ital is így kitud futni.

Kellemes kávé illata van, pont olyan mint a Java Monstereknek. Első korty érdekes, nem meglepő, kávé íze van, és krémes állaga. Keserűbb mint bármelyik Java, de ízre ez jobban hasonlít a valódi kávéra.



íz:
6,5p
Kinézet:
8p
+Extrák: 


(eloxált nyitófül, eloxált fedő, krémes állag)+1,5p


16p

Bár eredetileg Angol termék, nem kell érte külföldre menni, mivel megvásárolható a British Store-ban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése