2012. augusztus 12., vasárnap

Az új Watt Natura

Az új Watt Natura
Élénkülj fel természetesen!


Már régebben megújult az összes Watt energiaital, bővült is, de a Natura ahhoz képest hogy milyen gyorsan érkezett a Cherry, az új cukormentes, és az új originál Watt, ahhoz képest nagyon is későn lett elérhető. A régi Watt natura a többi Watthoz képest csak 2008 óta kapható.

Ugyan azok a változások lettek eszközölve ezen terméken is, mint a többi Watt-on. Szintén új külsővel, és minimálisan új összetevőkel lett megáldva. De a többi új Wattal ellentétben ezen nem csak Magyar szöveg található meg, hanem a Magyaron kívül még 3 féle nyelvezetű szöveg látható rajta.

A Magyar leírás első mondata nem is hangzik rosszul, idézem: " Vegyesgyümölcs ízű szénsavas energiaital, guarana-,mate-,damina-,schizandra-, és zöldtea kivonattal."

Kinyitása után érezhető a nem túl erős, különleges illata.Ízre nem tudnám behatárolni hogy tényleg vegyesgyümölcs, de ezt leszámítva, azt eltudom mondani hogy nagyon finom, karakteres íze van, melynek nincsen semmi hátránya(nem túl:édes,savanyú, nincsen rossz mellékíze, stb).

Miért natura? Tartósító szert nem tartalmaz. 5 különböző természetes összetevő került bele. Természetes ásványvíz az alapja.

Talán idáig ez a legfinomabb természetes energiaital amivel találkoztam.



íz:
6p
Kinézet:
6p
+Extrák: 

(természetes összetevők,)+1p
13p

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése