2012. augusztus 28., kedd

OXXO Life
FRESH DRINK


Igaz kevés helyen idáig, de már elérhető volt a fekete társa, vagyis az Oxxo energy drink. Most végre megérkezett a fehér fresh drink változat is.

Érdekessége hogy a feketét elkezdték reklámozni hirdetőplakátokon, majd rá pár héttel meg is érkezett a boltokba. Későbbiekben változtak a hirdetőplakátok, és a fekete Oxxo mellé kikerült ez is, csak erre nem pár hetet kellet várni, hanem több hónapot, hogy kikerüljön a boltokba.

Hiába a megtévesztő fehér külső, ez nem egy cukormentes energiaital, sőt nem is energiaital. Természetes ásványvíz alapú, tutti-frutti ízű, szénsavas frissítő ital, koffein és taurin hozzáadása nélkül. Szóval ez felpörgetni nem fog senkit se, de mivel tutti-frutti ízű, ezért aki szereti az energiaitalokat, és nem akar ép felpörögni, annak jó lesz ez az ital.

Kinézetre új, hiszen a régin nem voltak keresztbe oxxo fresh drink felíratok. Elégé mutatós, szép kis 250ml-es fémdobozt kapott. Tetején nem kapott eloxált nyitófület, vagy eloxált fedőt, de ez így néz ki jól, hogy a fedő, és a nyitófül is fémszínű.

Kinyitása után, az energiaitaloktól már megszokott, kicsit savanykás, tutti-frutti illata van. Ízre kellemes tutti-frutti lett, egy kis savanykás mellékízzel. Finom, de lehetne jobb is, mivel ennél az italnál nincsen jelen a koffein, sem a taurin melyek torzíthatják az aromákat.

Új törvények között fog szerepelni egy olyan is, mely azt fogja gátolni hogy 18. életévüket be nem töltött személyeknek nem adhatnak ki energiaitalt. Ezt az italt valószínűleg 18éven aluliak is megvásárolhatják majd.




íz:
4,5p
Kinézet:
6,5p
+Extrák: 


x







11p

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése