2012. szeptember 18., kedd

Relentlsess Energy Drink Berry Juiced



Ez az energiaital igazából egy Relentlsess devotion, csak egy új külsőt kapott.

A többi Relentleshez hasonlóan ez is egy 500ml-es fémdobozba lett töltve. Szintén szemet gyönyörködtető grafikával lett ellátva. A Devotionhoz képest ez rózsaszínesebb lett, így világosabb is. Ezen az új változaton már nem látható a nagy Relentless felírat, ellentétben az előző változatától. Visszazárható nyitórészt nem kapott, és eloxált fedőt, és eloxált nyitófület sem. Maradt a megszokott fémszínű teteje a fémdoboznak. Erről már lekerült az 50% gyümölcslevet jelző felírat, de az árjelző csík megmaradt. Pluszpa rákerült egy "új frissitő íz" felírat, természetesen angolul, vagyis " new refreshing flavour".

 A régi 50%-os gyümölcslé helyett 20% gyümölcslevet tartalmaz, ami bár drasztikusan csökkent, de még mindíg nem mondható kevésnek. Kalória és só tartalma minimálisan csökkent.

 Kinyitása után erősebb, jellegzetes, savanykás vegyes gyümölcsös illata érezhető. Pohárbatöltés során kellemeset csalódtam benne, mivel az ital színe pirosas. Meglepően finomra sikeredett. Ízre eperre, és cseresznyére hasonlít. Nem lett savanyú, sem édes, így ahogy van pont jó.
Íz: 8p
Kinézet: 7.5p
Extrák: (Színezett ital) +0,5p
Összesen: 16p

Bár eredetíleg Angliában kapható, de nem kell érte külföldre menni, mivel Magyarországon is megvásárolhatjuk a British Store-ban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése