2012. szeptember 14., péntek

Hell 2012-es év terméke.


A Hellt Magyarországon elégé szeretik az emberek. Ez azért van, mivel nem csak finom, hanem jó áron is beszerezhető.


Az egészségügyi termékadó bevezetése után a Hell lépett elő elöszőr egy olyan inovativ megoldással mellyel a plusz adó ellenére sem drágulnak a termékeik. Ezek lettek a New Generation névre hallgató termékek.



Miért New Generation? Ebben a Hellben nincsen Taurin, és koffein sem. Utóbiak helyett 50mg / 100ml Mate tea, és teabromin található benne. Ezekel az alapanyagokal hasonló hatások érhetőek el mint a koffeinel, vagy a taurinnal.


Kinézetre teljes mértékben megegyezik az elöző designes hellekel. Szintén 250ml-es fémdobozba lett töltve, mely annyi változtatást kapott, hogy feltüntették rajta az alábbi szöveget: "Az év terméke díj 2012(A fogyasztók döntése alapján)". Egy emlitésre méltó pozitívum, hogy eloxált piros nyotófül diszíti a doboz tetejét.



Kinyitása után enyhe, de finom tutti-frutti illat érezhető. Az ital nem csak szokványos tutti-frutti izesítésű, hanem mate tea aromát is kapott(édeskés, kicsit talán fém izű). Az ital kellemesen szénsavas, rossz mellék, és utóíze szerencsére nincsen.


Íz: 6p

Kinézet: 5p

Extrák: (pirosra eloxált nyitófül) +0,5p
Összesen: 11,5p

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése