2012. szeptember 28., péntek

Adrenalin 500ml


Nálunk, Magyarországon, az Adrenalint szinte mindenki ismeri. Termékeihez rengeteg boltban hozzájuthatunk, méghozzá nem is kell értük mélyre nyúlni a zsebünkbe. Az Adrenalinnak nem mondható valami nagynak az összetételében változó termékeinek palettája, de űrtartalmilag, dobozt, vagy pet-palackot illetően elégé változatos. Gyártanak 750ml-es pezsgősüvegbe töltött energiaitalt, 250ml-es üveges,pet-palackos, illetve fémdobozos, valamint 500ml-es fémdobozos energiaitalt is.


A normál tutti-fruttis energiaitalain kívül még vitamin italtal gyerekeknek, és cukormentes energia is gyártanak.

Tesztem alanya az 500ml-es fémdobozos változat. Külsőleg nem lett valami lenyűgöző látványt nyújtó példány, de azért rossznak sem mondható. Színezett nyitófület nem kapott, és a fedője is maradt a megszokott fémszínű.


Kinyitása után az illata nem valami  eget rengetően finom, de érezni rajta, hogy az ital tutti-frutti ízű. Első kortyra gyengébb tutti-frutti. A többi kortyban már érezni, hogy nem rakták tele aromákkal, így enyhén vizezett hatást kelt. Az átlagoshoz képest ez nem lett annyira savanyú, de nem is lett édesebb.

Átlagos tutti-frutti, mégis népszerű a fiatalok körében. Hogy miért? A titok nyitja egyszerű, nem más mint az ár. Boltokban 180ft, drágábak helyeken pedig 230ft körül vásárolható meg. Az 500mles fémdobozos energiaitalok közül ez a legolcsóbb(igaz csak két versenyző van ellene fél literes aludobozos kategóriában, a Monster és a Gilroy).

Még egy aprócska említésre méltó dolog, régebben taurint is tartalmazott, de az egészségügyi termékadó után már az utóbbi alapanyag kikerült belőle.

Íz: 5p
Kinézet: 5p
Extrák: x
Összesen: 10p

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése