2012. szeptember 26., szerda

Get (who dat) crunk!!!


Kb egy hónapja több Crunk-ot is bemutattam már, egészen pontosan ezeket:


-Original(473ml,248ml)
-Citrus(473ml,248ml)
-Grape-acai(473ml,248ml)
-Mango-Peach(473ml)
-Sugar free(473ml)


A Crunk alapvetően egy igen minőségi termékeket gyártó energiaitalos márka. Nem csak az italra, hanem a doboz kinézetére is adtak.

Tesztem alanya Who dat alnevet kapta. Kezdeném a kinézetével. 473ml-es fémdobozt kapott. Érdekesnek mondható nálunk, Magyarországon, de amerikában teljesen megszokott a nem kerek 500ml, mivel ott ez a szabvány, vagyis a 16FL OZ. Nem kapott színezett fedőt, maradt a megszokott fémszínű, de viszont feketére lett színezve a nyitófüle, ami feldobja egy kicsit. Grafikailag egyszerűnek tűnik, viszont komoly tervezés áll mögötte, ami jobban megnézve látszik rajta.

Olvasgattam a dobozt körbevevő szöveget, és hát elégé meglepődtem. Guarana, és ginzeng szöveg olvasható rajta, eddig nem meglepő, de viszont ami követi, "horny goat", vagyis "kanos kecske" szöveg már igen meglepőnek mondható.


Felbontása után jellegzetes gránátalmás illat érezhető.Nem meglepő, de ízre is gránátalmás(hasonlít a málnás joghurtra),utóíze enyhén savanykásra sikeredett.Az ital színe szokásostól eltérően pirosas.


Íz: 7p
Kinézet: 7p
Extrák: (színezett nyitófül, színezett ital) +1p
Összesen: 15p

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése