2012. október 4., csütörtök

Rockstar Sugar Free PerfectBerry


A Rockstar cukormentes, nem tutti-fruttis változata.

Kinézetre hozta a Rockstartól megszokott tökéletességet. 355ml-es fémdobozba lett töltve ami nem egy megszokott dolog. Grafikailag is teljesen rendben van, bár a rózsaszín színe elég merész lett, így van akinek nemfog tetszeni. Említésre méltó, hogy a nagy átlag ellenére fekete fedőt, és fekete nyitófület kapott, ami rendesen feldobja a doboz kinézetét.

A fémdoboz elején fel van tüntetve pár dolog. Az ital tartalmaz: Ginzenget, B vitaminokat, Koffeint, valamint taurint is, ami a Magyar energiaitalok terén nem valami népszerű. A dobozon még két feltüntetett dolog látható vagyis, hogy csak 10 kalóriát tartalmaz, és a PerfectBerry szöveg, ami az ital ízét jelzi.

Kinyitása után édes illat érezhető, ami a Haribo gumimacik illatára emlékeztet. Pohárba öntése során kellemes meglepetés ért, mivel az ital színe halvány-rózsaszín. Első kortyra érdekes volt. Az ízével nincsen semmi gond, gumicukorra, és szőlőre hasonlít. Ami különleges benne, hogy alig van benne szénsav. Az italon minimálisan észrevehető, hogy nincsen benne cukor, utóíze pedig kimondottan édesre sikeredett.

Idáig ezen az italon volt legkevésbé érezhető, hogy nem tartalmaz cukrot.

Íz: 7p
Kinézet: 7,5p
Extrák: (Színezett -fedő, -nyitófül, -ital) +1,5p
Összesen: 16p

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése