2012. október 7., vasárnap

Relentless Orange energy drink


Mint ahogy a neve is mutatja, ez a Relentless egy narancsos változat. Energiaitalok körében van egy-két narancsot tartalmazó ital, de aminek csak narancs íze van az nagyon ritka, egyet ismerek ami csak narancsos, az a Orangeways energy drink.

5% narancslevet tartalmaz, ami a többi Relentlesshez képest elégé kevésnek mondható. Koffein tartalma a már megszokott, vagyis 32mg/100ml.

Grafikai mintázatokkal dúsított fémdobozt kapott ez az ital is, ahogy már a Relentlestől megszokhattuk. Ezek a festett grafikai ábrák korántsem mondhatóak egyszerűnek, mivel nagyon bonyolultak, de így gyönyörű ahogy van! Színezett nyitófület azért kaphatott volna, de így sem rossz.

A fél literes fémdoboz felbontása után érdekes, de finom, talán a Fantára hasonlító, édeskés illat érezhető. Pohárba töltés során egyből észrevehető az ital sárgás színe. Első kortyra ivás közbe az íze édeskés, narancsos, de van egy karakteres finom mellékíze, valamint a korty lenyelte után enyhén savanyú utóíz érezhető. A többi korty egyre, egyre savanykásabbnak érezhető.

Mind ahogy a többi Relentless, ez sem kapható hivatalosan Magyarországon belül, és ez is szintén Angol import, így megvásárolhatjuk a British Store-ban.

Íz: 6p
Kinézet: 8p
Extrák: (színezett ital) +0,5p
Összesen: 14,5p

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése